A foglalási rendszer használata

Kérünk, olyan állapotban hagyd magad után a termet, ahogy te is szeretnéd átvenni, mikor megérkezel.

Online regisztráció

Online foglaláshoz online regisztráció szükséges.
Ezt a Foglalás / Bejelentkezés menüpont alatti Regisztráció feliratra kattintva teheted meg. A regisztrációs űrlap kitöltése után e-mail-ben kapsz egy aktiváló linket. Erre kattintva, vagy ezt a linket a böngésződ címsorába másolva és elindítva aktiválod a regisztrációt.

Több felhasználó is kezelheti egyszerre ugyanazt a zenekart, illetve egy felhasználó több zenekart is kezelhet. Az a személy (admin), aki elsőnek regisztrálja az adott nevet, felel a zenekar foglalásaiért. Az admin vehet fel új tagot a zenekarba. Átadhatja az admin jogosultságot, abban az esetben, ha a másik fél ezt elfogadja, és tudomásul veszi, hogy onnantól kezdve a foglalások árának kiegyenlítéséért ő a felelős. Amíg admin valaki és van nyitott foglalás a zenekarán, addig nem tudja törölni a regisztrációját.

Online foglalás

Bejelentkezés után válaszd ki a foglalás napját a naptáron.
Alapesetben az aktuális napot mutatja, a dátumra kattintva megjelenik az adott hónap, de a bal- illetve jobb gombokkal lehet léptetni is a napokat. Az alsó táblázatban lévő (foglalható termeknél és időpontoknál) a "SZABAD" feliratra kattintva lehet foglalni. Sikeres foglaláskor a "SZABAD" felirat helyén a regisztrált zenekar neve fog szerepelni. 3 naptári napon belül nem lehetséges a törlés. Esetleges elütés esetén a rendszer 30 percig engedi a 3 napon belüli foglalások törlését.

A foglalás menete

Online foglaláshoz regisztráció szükséges.

Telefonos foglalás nyitvatartási időben lehetséges, az esetleges téves foglalások elkerülése érdekében javasoljuk az online foglalást. Telefonos foglalás esetén kezelési díjat számolunk fel. A foglalást lemondani a foglalást megelőző 3. napig lehetséges. 3 napon belül már nem lehet lemondani, a teremdíjat ki kell fizetned. Ha ebben az esetben telefonálsz, felszabadítjuk a foglalt időpontot, így szerencsés esetben befoglalhatják, így természetesen mentesülsz a fizetés alól.A weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Tovább olvasom...